خواص نعناع دم کرده
آشنایی با خواص نعناع دم کرده در طب سنتی و اسلامی
خواص نعناع
دم کرده ، فواید نعناع دم کرده ، فواید نعناع خشک دم کرده ، خواص درمانی
نعناع دم کرده ، خواص دم کرده نعناع خشک ، خواص دم کرده نعناع تازه ، خواص
نعناع دم کرده چیست ، فواید نعناع دم کرده ، مضرات و خواص نعناع دم کرده ،
فواید دم کرده ی نعناع ، خواص دم کرده نعناع ، خواص دارویی نعناع دم کرده ،
خواص دمنوش نعناع
آشنایی با خواص نعناع دم کرده در طب سنتی و اسلامی
در این مطلب از سایت جسارت
به خواص نعناع دم کرده می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما
سروران گرامی قرار گیرد.نعناع یک گیاه بسیار مفید است و دارای خواص مختلفی
می باشد.این گیاه را می شود دم کرد و میل نمورد.در این مطلب با خواص نعناع
دم کرده آشنا می شویم
عناع گیاهی است با خواص دارویی و درمانی بسیار شگفت انگیز که در ادامه این مطلب به کاربردهای این گیاه در درمان بعضی بیماری ها پرداخته ایم. با ما همراه باشید و از خواص نعناع آگاه شوید. بهتر است بدانید که نعنا گیاهی است از رده دولپه ای های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی های خوراکی است. گفتنی است که این گیاه تمام اسانس ها و خواص پونه را دارد؛ ولی برگ هایش کرک کم تری دارند و بریدگی های کنار برگ های آن بیش تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم تر است. در واقع نعنا گیاهی است با ریشه هوایی و ساقه های مستقیم و چهارگوش ، و برگ های آن به طول 3 تا 5 سانتی متر ، متقابل ، نیزه ای یا دوکی است ، حاشیه ی آن دارای بریدگی های عمیقی است ، بریدگی های کناره آن نوک تیز است. کرک برگ های نعنا کم است. نعنا سبز اغلب در سرتاسر جهان کشت می شود. این گیاه در نواحی شمال ایران و اطراف تهران به حالت وحشی و پرورشی می روید.استفتده از نعناع طعم خوبی به قرمه سبزی می دهد
آشنایی با خواص نعناع دم کرده در طب سنتی و اسلامی
نعناع در ماست
نعنا، یک سبزی معطری با طبیعتی گرم و خشک است و علاوه بر اینکه به صورت خام، یکی از اجزای مهم سبزی خوردن و حتی برخی از سالادهاست؛ به صورت خشک شده هم، ازجمله طعم دهنده های بسیاری از انواع سس ها، ماست های معمولی، ماست های مخلوط مانند برانی و نوشیدنی های صنعتی مانند دوغ به شمار می آید.در ضمن تفت داده آن در روغن نیز یکی از ملزومات غذاهایی مانند انواع آش ها، بعضی خورش ها و خوراک ها مانند خورش کرفس، حلیم بادمجان، کشک بادمجان و مانند اینهاست.علاوه بر اینها، از عصاره آن به عنوان طعم دهنده و خنک کننده دهان در دهان شویه ها، خمیر دندان ها- ۹۷/۰۱/۲۴