آموزش طرز تهیه و روش آماده کردن کیک تولد در منزل بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک تولد بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه کیک تولد , کیک تولد , دستور پخت کیک تولد

اگر شما هم نام کیک تولد را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش طرز تهیه و روش آماده کردن کیک تولد در منزل بسیار خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کیک تولد :

آرد :♦: 200 گرم

تخم مرغ :♦: 4 عدد

بکینگ پودر :♦: 1 قاشق چای خوری

شکر :♦: 150 گرم معادل 1 پیمانه

وانیل   :♦: نصف قاشق چای خوری

آب یا آب کمپوت  :♦: 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای وسط کیک تولد:

موز  :♦: 2 تا 3 عدد

گردو خرد شده  :♦: نصف استکان

آناناس خرد شده  :♦: 1 ستکان سرخالی

رنگهای خوراکی برای تزئین  :♦: به دلخواه و به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خامه کیک تولد:

پودرقند :♦: به مقدار لازم

خامه :♦: 6 بسته 200 گرمی

وانیل :♦: هر بسته 200 گرمی خامه،یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

آموزش طرز تهیه و روش آماده کردن کیک تولد در منزل بسیار خوشمزه

آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

طرز تهیه کیک تولد , کیک تولد , دستور پخت کیک تولد

طرز تهیه کیک تولد :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه کیک تولد ابتدا باید

فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.

ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود.

 بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم.

آب یا آب کمپوتی را به مواد بالا اضافه کرده.

آرد و بکینگ پودر را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم.

قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

مایه کیک را در قالب 28 سانتی متری گرد میریزیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت و طبقه وسط.

در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.

در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.

 وقتی که کیک شما کاملا خنک شد،آن را درون ظرفی که میخواهد کیکتان را بگذارید،بگذارید و

خامه را روی یکی از کیکها بمالید و موزها را حلقه حلقه کرد و روی سطح کیک بچیند و

بعد هم آناناس را به اندازه بند انگشت خرد کرده و بچیینید و در آخر هم گردوهای خرد شده را روی موز و آناناسها بریزید.

بعد کیک بعدی که کاملا اون هم خنک شده را خامه میمالیم.روی آناناس ها و موزها و گردوها میگذاریم .

بعد از آن با خامه اول تمام دور کیک را بپوشانید و صاف کنید و بعد روی کیک را و بعد هر مدلی که دوست دارید روی آن را تزئین کنید.

ولی اگر از چیزهای رنگی مثل اسمارتیز و گلوله های رنگی برای تزئین کیک تولد میخواهید استفاده کنید،روز بعد 1 ساعت مانده به اینکه کیک را میخواهید بیاورید روی آن را با آنها تزئین کنید.

چون اگر از شب قبل تزئین کنید،رنگش به کیک پس میدهد.

 

طرز تهیه خامه کیک تولد:

برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم .

در ظرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.

یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه.

آموزش طرز تهیه و روش آماده کردن کیک تولد در منزل بسیار خوشمزه

بهتر است کیک تولد را از شب قبل یا 9 ساعت قبل درست کرده و در یخچال بگذارید تا خامه کمی بخورد کیک برود.

ولی حتما روی کیک را با یک پوشش مناسب بپوشانید که کیک تولد شما خشک نشود و بعد داخل یخچال بگذارید.

پوشش شما باید طوری باشد که خامها به آن نچسبد و تزئین کیکتان خراب نشود.

طرز تهیه کیک تولد , کیک تولد , دستور پخت کیک تولد

آموزش طرز تهیه و روش آماده کردن کیک تولد در منزل بسیار خوشمزه